Hyvinvointipäivä on nyt HohdettaOulu! 

Yhteistyössä Oulun Liikekeskus ry:n ja Kauppakeskus Valkean kanssa järjestettävä tapahtuma Hohdetta Oulu kokoaa Oulun yritykset ja toimijat tarjoamaan monipuolisen tapahtuman hyvinvointiteemojen parissa 6.-7.5.2022!  

Mitä?

Tänä vuonna kantavana teemana ja punaisena lankana on ”Kepeästi kesään”. Pääpuhujana on Karita Tykkä, joka tulee vierailemaan kolmessa eri pisteessä.

Mukaan voi tulla esimerkiksi osallistavalla ja inspiroivalla työpajalla, joogasessiolla, lajiesittelyllä tai muulla aktiviteetilla. Osallistuminen voi olla myös esimerkiksi teemaan sidottu puheenvuoro/esittely tai kultturipläjäys. Ohjelma voi olla myös tapahtumapäivinä jatkuva palvelu/tuotetarjous.

Jos et heti keksi omaa tapaasi olla mukana niin ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä!P

Missä?

Toivomme luonnollisesti yrittäjien hyödyntävän omia liiketilojaan mahdollisimman laajalti. Liiketilojen lisäksi Rotuaarin lava ja aukio on varattavissa tapahtuman teeman mukaisiin aktiviteetteihin, kuten myös Valkean kesäkatu.

Miten?

Mukaan voit ennakkoilmoittautua suoraa Hannalle tai Johannalle (Valkean liikkeet), tai jos ajatukset ovat jo kirkkaammat voit käydä täyttämässä TÄMÄN lomakkeen. 

Tapahtuman osallistuminen on ilmainen Oulun liikekeskus ry:n jäsenille ja Kauppakeskus Valkean yrityksille. Muille yrityksille osallistumismaksu on 50€, yleishyödyllisille yhdistyksille ilmainen.

Osallistumismaksulla pääsette mukaan yhteismarkkinointiin ja toimitamme teille myös kampanjapaketin, jota voitte käyttää somessa ja myymäläsomistuksissa.

Jos on kysyttävää, kommentoitavaa tai haluat hieman apua tapahtuman suunnittelussa ota herkällä kädellä yhteyttä!

Tehdään hyvää yhdessä!